Företagsprofil

DongGuan JingHuan miljöutrustning Co, Ltd är ett högteknologiskt företag som erbjuder omfattande tjänster inom ljudisolering och eliminering av brus. Vi erbjuder den första klassens ljudisoleringsprodukt och service i världen genom dessa år. Vi spelade en stor roll i många ljudisoleringsprojekt och fick ett gott rykte i inhemska och utomlands. Vi skapar utrustning som gör miljöer optimerade inom industri, arkitektur och medicin behandlingsfält. I hela denna bransch har vårt namn räknats starkt som en av de främsta tillverkarna och leverantörerna i Kina.

Vårt företag är övertygat om: ständigt högteknologiskt stöd och perfekt produkttjänst för alla kunder.

Vårt motto och policy är: Kvalitet, service, yrke, innovation.


Företagskultur

Vårt servicekoncept: Varje lilla ärende är vår stora affär.

Vårt mål: Att bli ledande inom ljudisoleringsreduktion.

Vårt uppdrag: Dedikera ljudisolering för att förbättra bullermiljön och uppfylla de ständiga kraven i samhället och forskning.


Utvecklingshistoria

2003 hittades Sai Deli Acoustic division i Dongguan.

2007 blev Sai Deli Ali CTP-medlem.

2010 grundades Sai Deli Acoustic Research (HK) Co., Ltd och formellt accepterade den globala verksamheten.

2012 grundades Dongguan Jinghuan Enviromnet Equipment Co., Ltd och blev den huvudsakliga tillverkningsanläggningen i södra Kina.Produktionskapacitet

Vårt företag täcker ett område på 20000 kvadratmeter. Med cirka 5000 kvadratmeter verkstad, 30 uppsättningar av högteknologiska maskiner, såsom klippmaskin, bockmaskin, luftkompressor, svetsare, polermaskin, 100 skickliga staber och ett professionellt RD-team, och åtta produktionslinjer.


Produktsortiment

Projekt för miljöbrusreducering: Stanspress ljudisolat lock, spolningsmaskin ljudisolerat rum, Generator ljudisolerat rum, Ljudisolerat lock, Blower ljudisoleringsrum, Stanspress Pressad sammanhängande ljudisolerad lock, Distribution box ljudisoleringsrum.

Akustiskt testlaboratorium: Audiometrisk rum, Ljudisoleringsrum, Ljudrum, Anekoisk kammare, Hemi-Anekoisk kammare, Aechoic box, Audiovisual Room.

Arkitektonisk akustikmaterial: Ljudabsorption, ljudabsorberande kil, mjuka ljudabsorberande paneler, ljuddämpare

Akustiskt instrument: Brusspektrumanalysator, ljudmätare

Våra produkter används ofta inom ljudisoleringstjänster inom industrin och arkitektoniskt område, akustisk behandlingstjänster.

Våra huvudmarknader är i Asien, australiensiska; Sydamerika; Europa, Nordamerika.


Vårt certifikat

ISO 9001


Med 15+ års erfarenhet är Jinghuan det främsta valet för standardiserade och anpassade brusstyrda produkter och utrustning. Vi är specialister på brusreducering och akustisk ljudisolering. Jinghuan står till din tjänst!